echipa noastra44
MADALINA PASCU 

In prezent, Madalina Pascu este avocat titular si fondator al Cabinetului de Avocat Madalina Pascu. In aceasta calitate, are competenta in acordarea de consultanta juridica, asistare si reprezentare juridica in toate domeniile de expertiza ale cabinetului avand o experienta practica in domeniul dreptului de peste 8 ani de zile.

In activitatea sa, Madalina Pascu a asigurat consultanta juridica in tranzactii imobiliare cu o valoare de peste 1 milion de euro acordand consiliere partilor implicate inca din faza de ofertare/negociere si pana la procedura ulterioara  tranzactionarii, de  obtinere a autorizatiilor de constructie/demolare, certificatelor de descarcare arheologica si altor avize necesare implementarii proiectelor clientilor sai.

Ca avocat cu o bogata experienta in domeniul societatilor comerciale, Madalina Pascu s-a ocupat cu succes si de recuperarea creantelor clientilor Cabinetului, pledand in toata gama de proceduri  legale din acest domeniu. In practica sa, aceasta a asistat si reprezentat in diverse proceduri amiabile (negocieri, concilieri, etc.) si contencioase, societati cu renume din domeniul constructiilor, alimentatiei publice, industria muzicala atat in fata persoanelor fizice si juridice de drept privat cat si in raport cu institutiile publice.

De-a lungul activitatii desfasurate, dna. avocat a obtinut castig de cauza si in cazul unor  dosare cu miza financiara importanta vizand drepturile consumatorilor cu relevanta asupra dreptului bancar, reusind de asemenea si declararea abuziva a clauzelor privind despagubirile in contractele de leasing.

Madalina Pascu  este avocat titular al Cabinetului de Avocat Madalina Pascu, absolventa a Facultății de Drept din cadrul Universității Bucuresti. A urmat cursurile programului de masterat "Stiinte Penale" din cadrul aceleiasi universitati pe care le-a absolvit cu nota maxima, fiind în prezent avocat definitiv în cadrul Baroului București si membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.
In anul 2012, Madalina Pascu a absolvit cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare al Avocatilor.

Activitatea publicistica cuprinde publicarea unor articole relevante in domeniul dreptului, culminand cu publicarea cartii "Acordul de recunoastere a vinovatiei" aparuta la Editura Universul Juridic in anul 2014, avand primul tiraj epuizat.

Competentele lingvistice vizeaza limba engleza si spaniola.

E- mail: madalina@pascu.eu

Tel. : 0762.710.907

  DRAGOS LUCIAN IVAN 

Dragos Lucian Ivan este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti si licentiat in drept al aceleiasi facultati. De asemenea, este licentiat in filiologie-limbi straine.  In prezent,  Dragos Lucian Ivan este avocat in cadrul Baroului Bucuresti, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si avocat colaborator al Cabinetului de Avocat Madalina Pascu.

Dragos Lucian Ivan este doctor in stiinte sociale, detinand o experienta de peste 9 ani de zile in postura de cadru didactic universitar in cadrul unor universitati din Romania si din strainatate precum  Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti, Universitat Autonoma de Barcelona si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Dragos Lucian Ivan are competenta in a acorda consultanta juridica, asistare si reprezentare juridica in domeniile dreptului civil, constitutional, administrativ si penal.

Activitatea sa publicistica a acoperit publicarea unui numar impresionant de studii si articole in toate domeniile de practica ale dlui. avocat, publicand de asemenea Dictionarul Roman-Englez de Drept penal si Procedura Penala, aparut la Editura Hamangiu.

Competentele lingvistice vizeaza engleza si franceza, fiind traducator autorizat de limba engleza de catre Ministerul Justitiei.


E-mail: dragos@pascu.eu

Tel. : 0729.415.037